Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 536: Τοποθέτηση του αιρετού με την ΕΝΟΤΗΤΑ, Μάρκου Σκούφαλου: Γεγονός ότι και πάλι λειτούργησε ο κυβερνητικός κόφτης!



Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Σας ενημερώνουμε για την τοποθέτηση του Μάρκου Σκούφαλου, αιρετού με την ENOTHTA (στηρίζεται από το Π.Α.ΜΕ), στο ΠΥΣΠΕ 29/11/2016, Θέματα πράξης 37:
«Είναι γεγονός ότι και πάλι λειτούργησε ο κυβερνητικός κόφτης! Άλλα ζητούσε το ΠΥΣΠΕ για τα τμήματα Ένταξης-που κι αυτά υπολείπονται κατά τη δική μας γνώμη- ούτε αυτά τα στοιχειώδη δεν ικανοποίησε. Πέντε ζητούσε το ΠΥΣΠΕ, δύο  έστειλε το υπουργείο περικοπών και του 3ΟΥ μνημονίου για να μην ξεχνιόμαστε.
Αποδεικνύονται και πάλι οι τεράστιες ανάγκες για μόνιμο προσωπικό που αφορούν και στη Χίο τόσο για τη γενική αγωγή, όσο και για την ειδική, αλλά και τις ειδικότητες.
Δεν μπορώ να πω να μη δουλέψουν οι συνάδελφοι, αλλά δε θα νομιμοποιήσω και τη λογική του υπουργείου να διορίζει σε θέσεις ειδικής αγωγής συναδέλφους γενικής και μάλιστα να τη μεγιστοποιεί αυτή τη λογική. Καταδικάζω λοιπόν αυτή την ένδεια των συνεχών περικοπών. Επί της τοποθέτησης δεν έχω να προσθέσω κάτι πλην ότι πρέπει να ζητηθούν ξανά από τη διοίκηση όλα τα κενά ειδικής αγωγής είτε σε παράλληλη είτε σε Τμήματα Ένταξης. Ψηφίζω λοιπόν λευκό. Για τις ανατοποθετήσεις ψηφίζω υπέρ λόγω που θέση μας είναι ένας εκπαιδευτικός σε πενθήμερη βάση στα ΤΕ.
Για την αναγνώριση των μεταπτυχιακών ψηφίζω θετικά και το ίδιο για τις υπερωρίες.

Μάρκος Σκούφαλος»

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γραμματέας
Αμπαζής Γιώργος                                              Τσίγκος Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.