Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Δυναμικές κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών με τη συμπαράσταση φοιτητών και γονιών στην Ελλάδα και τη Χίο



Στη Χίο δυναμικές ήταν οι κινητοποιήσεις με γονείς, μαθητές, εργαζόμενους από το Νοσοκομείο, το Σωματείο των ΟΤΑ, με συμμετοχή του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.


Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα

Ανάλογες κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια έγιναν σήμερα σε πολλές πόλεις της χώρας.
Στη Θεσσαλονίκη, η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στην κινητοποίηση των υγειονομικών που έγινε το πρωί μπροστά στο ΙΚΑ Αριστοτέλους.
Στη Λάρισα, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί συγκεντρώθηκαν έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου στήθηκε πανό του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών με το σύνθημα «Νομιμοποίηση όλων των συμβασιούχων της Εκπαίδευση, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, εδώ και τώρα».
Στο Βόλο, στη συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας που οργάνωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, συμμετείχε και το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.
Στη Χίο, οι εκπαιδευτικοί διαδήλωσαν μαζί με γονείς αλλά και μαθητές.
Στο Ηράκλειο η απεργιακή συγκέντρωση έγινε στις 12.30 μ.μ. στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, ενώ στη Λέσβο η κινητοποίηση έγινε χθες στην πλατεία Σαπφούς.
Στη Λήμνο, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Αργύριος Μοσχίδης» διοργάνωσε συγκέντρωση στις 12 μ. στην πλατεία ΟΤΕ, ενώ στην Ξάνθη η απεργιακή συγκέντρωση έγινε στις 11.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.