Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 456: «Αλληλεγγύη σε άνεργους των φτωχών λαϊκών οικογενειών, σε πρόσφυγες και μετανάστες»

Συγκεντρώνουμε μανταρίνια και πορτοκάλια αυτή την Κυριακή 27 Μάρτη 2015 10πμ – 1μμ στο Περιβόλι Μυλωνάδη- Κάμπος
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Εντείνουμε την αλληλεγγύη μας, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στα θύματα, τους συγγενείς της αιματηρής επίθεσης στις Βρυξέλες, επαγρυπνούμε γιατί συνήθως τέτοιες επιθέσεις αξιοποιούνται ως πρόσχημα για νέους πολέμους, τομολαγνεία και νέα κατασταλτικά μέτρα κατά των λαών.
Το Σωματείο  συγκεντρώνει πορτοκάλια και μανταρίνια από το περιβόλι του κ. Μυλωνάδη στον Κάμπο, στο γεφύρι του Κοκαλά ποταμού, Αγίου Ευφραίμ.
Ο ελληνικός λαός που βάλλεται από συστοιχία αντιλαϊκών μέτρων, οι εικόνες των πνιγμένων παιδιών στο Αιγαίο, καθώς και οικογενειών με μικρά παιδιά μέσα στο κρύο και τις λάσπες, τα φαινόμενα αυτά, έχουν κοινή ρίζα. Είναι η πολιτική των κερδών, που γεννά φτώχεια, δυστυχία πολέμους για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών. Μόνος δρόμος, η οργάνωση στα Σωματεία, η γνήσια λαϊκή αλληλεγγύη μας, η πάλη στο σύστημα που αναπαράγει αυτά τα φαινόμενα. Μακριά από τη δράση των ΜΚΟ που αποδεικνύονται οργανώσεις με πολλαπλές ύποπτες δράσεις, που στην πλειοψηφία τους χρηματοδοτούνται από όσους δημιουργούν το πρόβλημα, λειτουργούν ως επιχειρήσεις.
Η δράση του Συλλόγου θα γίνει την Κυριακή 27 Μάρτη. Καλούμε τους συναδέλφους και συναδέλφισσες να συμμετέχουν, φέρνοντας μαζί τους τσάντες.
Σημείο συνάντησης : Κάμπος – γεφύρι Κοκαλά ποταμού, εικονοστάσι Αγίου Εφραίμ μετά τα φανάρια του Ατσάλη.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                             ΑΜΠΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ                       ΤΣΙΓΚΟΣ ΣΤΕ ΦΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.