Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 451: Εκδήλωση για Παιδιά με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες, το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 18:00

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το Σωματείο σας καλεί να παρακολουθήσετε την Εκδήλωση για Παιδιά με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες Χίου.
Τέτοιες πρωτοβουλίες αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα για γονείς και όλους τους εκπαιδευτικούς ανεξάρτητα από το αν έχουν άμεση σχέση ή όχι με την Ειδική Αγωγή. Ειδικά σήμερα όπου όχι μόνο στις μονάδες Ειδικής Αγωγής αλλά και στα άλλα Σχολεία και Νηπιαγωγεία οι συνάδελφοι έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από δυσκολίες, με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, που αυξάνονται, ενώ οι απαραίτητες μέσα στο Σχολείο υποδομές είναι επί της ουσίας ανύπαρκτες. Σήμερα, που διαρκώς η Ειδική Εκπαίδευση υποβαθμίζεται, ιδιωτικοποιείται.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με τροπολογία η κυβέρνηση απειλεί την ύπαρξη ακόμη και αυτής της παράλληλης στήριξης, που αποτελούσε ένα κάποιο στήριγμα γι’ αυτά τα παιδιά μέσα στα σχολεία και Νηπιαγωγεία με την υπερπροσπάθεια και το φιλότιμο των συναδέλφων και συναδελφισσών.
Η πρόσκληση που στάλθηκε στο Σύλλογο αναφέρει συγκεκριμένα:
Σας αποστέλλουμε την αφίσα της εκδήλωσης που  διοργανώνεται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες Χίου και παρακαλώ για την προώθηση της .

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες Χίουδιοργανώνει εκδήλωση με ομιλητές

α) τον Παιδοψυχίατρο του Γ.Ν.Χίου κ.Γεώργιο Πυλαρινό με θέμα: "Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητα Φύση και Αντιμετώπιση "

και β) την Εκπαιδευτικό πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κα Αναστασία Κάρταλη με θέμα "Δυσλεξία: Διευκολυντικές τεχνικές για την μελέτη στο σπίτι"

το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:00 στο  Εργατικό Κέντρο Χίου

                                                   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  
 ΑΜΠΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ       ΤΣΙΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.