Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 405: Διεκδικούμε αύξηση των λειτουργικών εσόδων - Ενημέρωση για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου για τα λειτουργικά έξοδα των Σχολείων και Νηπιαγωγείων του νομού



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η γενική επιχορήγηση των λειτουργικών εσόδων για το 2015 Σχολείων και Νηπιαγωγείων είναι κατά πολύ μειωμένη. Η πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χέρι – χέρι με την τοπική διοίκηση, συνεχίζει την πορεία μείωσης των λειτουργικών εσόδων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Προωθεί ουσιαστικά την υποχρηματοδότηση των Σχολείων και Νηπιαγωγείων ώστε να έρθει ως «ώριμο φρούτο» η μετεξέλιξή τους σε επιχείρηση σύμφωνα με τα σχέδια της ΕΕ (βλέπε έκθεση ΟΟΣΑ – 2011).
Τα βάρη βέβαια καλείται να πληρώσει και πάλι η λαϊκή οικογένεια. Είναι δική μας υπόθεση λοιπόν, των Δασκάλων, των Νηπιαγωγών, των ειδικοτήτων, μόνιμων και αναπληρωτών, Συλλόγους γονέων να διεκδικήσουμε συλλογικά και κατά σχολείο - νηπιαγωγείο την αύξηση των λειτουργικών εσόδων.  Πρόκειται για τα αυτονόητα όπως είδη γραφικής ύλης, το πετρέλαιο τα αναλώσιμα συσκευών κλπ.
Δεν θα μας γονατίσουν, θα τους γονατίσουμε!
*Επισυνάπτουμε τη σχετική απόφαση της Ενιαίας Σχολικής επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Για το ΔΣ

                              Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Αμπαζής Γιώργης   Τσίγκος Στεφανής

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.