Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 403: «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ εξακολουθεί να μας εμπαίζει! Διόρισε ένα συνάδελφο Γυμναστή, ένα Γερμανικό και ένα Αγγλικών στη Χίο, τρεις μήνες μετά το άνοιγμα των σχολείων!»

Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο την ταλαιπωρία και την κοροϊδία της συγκυβέρνησης σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.  Ενώ στα σχολεία της Χίου, τρεις μήνες από το άνοιγμά τους, έχουν χαθεί εκατοντάδες εκπαιδευτικές ώρες, ενώ δεν έχουν διδαχθεί τα μαθήματα των Γερμανικών,  των Γαλλικών, της Φυσικής Αγωγής σε συγκεκριμένα σχολεία τα Χίου, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δέησε να διορίσει αναπληρωτές εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων με το σταγονόμετρο, που δεν είναι δυνατόν να καλύψουν τα κενά. Ενώ για την ακρίβεια χρειάζονται 2 καθηγητές Γερμανικών η κυβέρνηση στέλνει έναν, ενώ χρειάζονται 6 Φυσικής Αγωγής και 4 Αγγλικών στέλνει και πάλι από έναν και τέλος, ενώ χρειάζονται 4 Γαλλικών δεν στέλνουν κανέναν!
Δεν ανεχόμαστε οι μαθητές, τα σχολεία να συνεχίσουν να υπολειτουργούν.
Συναδέλφισσες , συνάδελφοι,
Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνειδητά, στα πλαίσια των πολιτικών του Νέου Σχολείου έχει ξεκινήσει τις δραματικές περικοπές σε μαθήματα και ειδικότητες.
Απαιτούμε:

Την άμεση πρόσληψη μόνιμων εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής και Γερμανικών, Α στα Δημοτικά Σχολεία της Χίου.

Κάλυψη όλων των κενών με μαζικούς μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών, με πλήρη δικαιώματα.

Για το ΔΣ

                              Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Αμπαζής Γιώργης   Τσίγκος Στεφανής

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.