Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 364: Άμεση εξέταση των υπό πρόσληψη συναδέλφων αναπληρωτών από τις δομές του Νοσοκομείου Χίου

 Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου θεωρεί απαράδεκτη τη συμπεριφορά του  αρμόδιας ψυχιάτρου του νοσοκομείου Χίου, κ. Βουτιέρου, η οποία αρνείται πεισματικά να εξετάσει τους προς πρόσληψη ως αναληρωτές/τριες συναδέλφους εκπαιδευτικούς οι οποίοι την επισκέπτονται, προκειμένου να προετοιμάσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους, θεωρώντας ότι πρώτα πρέπει να διοριστούν και μετά να εξεταστούν… αναγορεύοντας τον εαυτό της σε παράγοντα του υπουργείου Παιδείας.

Όλα αυτά όταν οι άνεργοι εκπαιδευτικοί διορίζονται στα μικρά νησιά του Αιγαίου χωρίς να υπάρχουν οι απαραίτητες Νοσοκομειακές δομές. Όταν διορίζονται στις εσχατιές της πατρίδας μας και πρέπει να μετακινηθούν σε μεγάλες αποστάσεις και να παρουσιαστούν άμεσα, με δεδομένο ότι σχεδόν παγίως οι διορισμοί γίνονται βράδυ και πρέπει να ξεκινούν την επαύριο.



Βαριές ευθύνες γι  αυτή την κατάσταση έχει και η διοίκηση του νοσοκομείου , (ενημερώθηκε ο κ. Χαλκιάς Λάκης), η οποία γνωρίζει το πρόβλημα, της έγινε παρέμβαση από τον αιρετό του κλάδου και δημοτικό Σύμβουλο Μάρκο Σκούφαλο, αλλά παρά την παρέμβασή της στην ψυχίατρο, αρνήθηκε  να ασκήσει τα καθήκοντά της,  δεν δόθηκε λύση, δημιουργώντας μας σκέψεις για καταστάσεις "κράτους εν κράτει".

Απαιτούμε εδώ και τώρα την άμεση επίλυση του προβλήματος και δηλώνουμε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν θα περάσουν. Την επόμενη φορά θα μας βρει ως σωματείο μπροστά της και ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του.

Από το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γραμματέας

Αμπαζής Γιώργος                                      Τσίγκος Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.