Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 362: Δικαιώματα των Εκπαιδευτικών και αυθαιρεσίες στα Σχολεία και Νηπιαγωγεία



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η επόμενη των εκλογών δεν πρέπει να βρει κανέναν σε κατάσταση αναμονής. Η λογική «τώρα ψηφίσατε – τα κεφάλια μέσα» δεν πρέπει να περάσει! Το δίκιο θα κριθεί κυριολεκτικά στους αγώνες μας, στους αγώνες όλων των εργαζομένων. Η νέα σιγή που διάφορα κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό προσπαθούν να επιβάλλουν μαζί με την κυβέρνηση, δεν πρέπει να συναντήσει κανενός τη συναίνεση αλλά την αποφασιστική αντίσταση και αντεπίθεση.

Το Σωματείο σας ενημερώνει για τα εργασιακά μας δικαιώματα με βάση έγγραφο της ΔΟΕ. Μ’ αφορμή την τάση να καλύπτονται κενά και ελλείψεις στα σχολεία και νηπιαγωγεία από τους υπάρχοντες συναδέλφους και συναδέλφισσες, με την υπερωρία, την εντατικοποίηση, λέμε: η λύση δεν είναι να φορτωθούν οι ήδη σκληρά εργαζόμενοι φιλότιμοι συνάδελφοι την υποβάθμιση της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την πολιτική του κεφαλαίου στην εκπαίδευση.
Τυχόν τέτοια φαινόμενα αποτελούν συμβιβασμό με τη σημερινή κατάσταση και όχι διεκδικητική στάση ζωής για την κάλυψη όλων των αναγκών με βάση τις ανάγκες γονιών, εκπαιδευτικών, μαθητών με βάση την οποία αταλάντευτα κινείται το Σωματείο. Θέτουμε υπόψη σας λοιπόν τι προβλέπεται.
Όλοι συσπειρωμένοι στο Σωματείο στη θύελλα που έρχεται.
(Επισυνάπτεται το έγγραφο της ΔΟΕ)

Από το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γραμματέας

Αμπαζής Γιώργος                                      Τσίγκος Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.