Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 340: Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ


Αγαπητή συναδέλφισσα Αρετή,
Το Δ.Σ. Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αδαμάντιος Κοραής με την ευκαιρία της τιμητικής διάκρισης στο διαγωνισμό της ελληνικής εθνικής επιτροπής για την UNESCO, από την Προεδρία της Δημοκρατίας όπου έφερες στο επίκεντρο της προσπάθειάς σου τα δικαιώματα των παιδιών δουλεύοντας στο ακριτικό σχολείο των Οινουσσών, θεωρεί:
Ότι στο πρόσωπό σου τιμάται ο μαχόμενος κλάδος, γιατί συνειδητά μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες καταθέτει τις γνώσεις του, τις εμπειρίες του και ένα κομμάτι από τη ζωή του για να μορφώσει τα παιδιά του εργαζόμενου λαού.
Ότι τιμάται ο εκπαιδευτικός που εργάζεται στο ακριτικό Αιγαίο, κρατώντας τα σχολειά και νηπιαγωγεία ανοιχτά ως κάστρα ζωής.
Ότι τιμάται ο αναπληρωτής δάσκαλος, νηπιαγωγός, που βιώνει χρόνια τώρα την ανεργία, τις ελαστικές μορφές απασχόλησης, τη διαρκή κινητικότητα, την υποβάθμιση των εργασιακών, μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων του.
Συναδέλφισσα Αρετή, μας δίνει δύναμη να διεκδικήσουμε συλλογικά… άμεσους μόνιμους διορισμούς δασκάλων και νηπιαγωγών, άμεσους μόνιμους διορισμούς στα ακριτικά Ψαρά και την Οινούσσα.

Από το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γραμματέας
Αμπαζής Γιώργος                                              Τσίγκος Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.