Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 312: «Ενημέρωση για την Εγκύκλιο του Υπουργείου που ανακαλεί προγενέστερη για τις μεταβολές των σχολείων- νηπιαγωγείων».

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 

Το Σωματείο ενημερώνει για μια ακόμη φορά σχετικά με την εγκύκλιο που αναστέλλει ( 16/2/2015 ΑΠ 25250/Δ2) την εγκύκλιο 206025/Δ2/17-12-2014 με την οποία η διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και ο Δήμος Χίου ζήτησαν την προαγωγή των δημοτικών σχολείων Καλλιμασιάς, Νενήτων και Θυμιανών.  
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι η πολιτεία πρέπει να στηρίξει τα σχολεία του ακριτικού Αιγαίου ( το θέμα αφορά και τα σχολεία και των άλλων νησιών)  .
Κατά συνέπεια οι δηλώσεις  παραγόντων της πολιτικής ζωής του τόπου  στον τοπικό τύπο ότι « δεν υπάρχει ζήτημα …» μας βρίσκει σοβαρά προβληματισμένους γιατί διερωτώμεθα ποια είναι η αξία της παρακάτω εγκυκλίου.
Εμείς παρακολουθούμε το θέμα και απαιτούμε την άμεση προώθηση των προαγωγών των σχολείων μας. 
ΘΕΜΑ: Ανάκληση της με αρ. πρωτ. 206025/Δ2/17-12-2014 εγκυκλίου του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα «Μεταβολές σχολικών μονάδων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης για το σχ. έτος 2015-2016»

Σας γνωρίζουμε ότι η με αρ. πρωτ. 206025/Δ2/17-12-2014 εγκύκλιος του  Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων που αφορά στις μεταβολές σχολικών μονάδων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης ανακαλείται.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ


ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
  

Εσωτ. Διανομή
Γραφείο Υπουργού
Δ/νση Σπουδών, Προγρ/των & Οργάνωσης Π.Ε., Τμ. Α΄
Δ/νση Σπουδών, Προγρ/των & Οργάνωσης Δ.Ε., Τμ. Α΄                                                                 


Ο Πρόεδρος                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Ο Γραμματέας
Αμπαζής Γιώργος                                            Τσίγκος Στέφανος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.