Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 257: ΘΕΜΑ: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι τα οφειλούμενα των συναδέλφων αναπληρωτών, στάλθηκαν με έγγραφο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου στην τράπεζα για αποπληρωμή. Δεν γνωρίζουμε πότε θα μπουν στους λογαριασμούς των συναδέλφων. Οι ενέργειες αυτές είναι αποτέλεσμα και της πίεσης που ασκεί το Σωματείο.
Η εξέλιξη αυτή, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να εφησυχάσουμε. Η συνάντηση των αναπληρωτών για σήμερα ισχύει κανονικά.
Η κυβέρνηση μόλις πριν λίγες μέρες επιστράτευσε κεφάλαια από διάφορους φορείς του Δημοσίου για να καλύψει την αποπληρωμή των δανείων των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και της κυβέρνησής τους. Τα χρήματα αυτά αφορούν μισθούς, συντάξεις, ασφαλιστικά δικαιώματα. Η κίνηση αυτή, που ονομάζεται «εσωτερικός δανεισμός» βαφτίστηκε «εθνικό καθήκον», που πληρώνει ο ελληνικός λαός και βέβαια πρόκειται για δανεικά κι αγύριστα! Αν αναλογιστούμε ότι το επόμενο 3μηνο πρέπει αποπληρωθούν άλλα 4,3δις σε ΔΝΤ και ΕΚΤ καταλαβαίνουμε ότι τίποτα δεν είναι ασφαλές. Δεν ευθυνόμαστε για τα χρέη, δεν στοιχιζόμαστε πίσω από τα συμφέροντα των μονοπωλίων.
Οι εργαζόμενοι δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα από τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης, που συνεχίζει την πολιτική των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Καμία εμπιστοσύνη – καμία αναμονή. Δεν θα ζήσουμε με ψίχουλα. Οργάνωση και αγώνας μέχρι την ανατροπή. Όλοι σήμερα στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών στις 19:00.
                                       ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
      ΑΜΠΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ    ΤΣΙΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.