Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 256: Καταβολή τώρα των δεδουλευμένων μας



Θέμα: « Σύσκεψη- συγκέντρωση αναπληρωτών όλων των προγραμμάτων ΕΣΠΑ για τις καθυστερήσεις στην καταβολή του μηνιαίου μισθού τη Δευτέρα 9/3/2015 στις 19:00 στον Οίκο Χίου Διδασκάλου»
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
        Το Δ.Σ. σε συνεδρίασή του την Παρασκευή 6/3/2015 κατέληξε να γίνει  σύσκεψη- συγκέντρωση αναπληρωτών όλων των προγραμμάτων ΕΣΠΑ για τις καθυστερήσεις στην καταβολή του μηνιαίου μισθού, δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι αναπληρωτές στο Νομό προέρχονται από διαφορετικά προγράμματα ΕΣΠΑ ( ΕΑΕΠ, ολοήμερα, εξατομικευμένες  δράσεις, παράλληλη στήριξη, Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, Νέο Σχολείο κα) και  κρατικό προϋπολογισμό που οδηγούν σε χρηματοδότηση από διαφορετικούς κωδικούς των συγκεκριμένων προγραμμάτων.
Ο σκοπός της συνάντησης θα είναι οι ενέργειές μας για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, η διεκδίκηση της πληρωμής όλων των εκπαιδευτικών κάθε 1η του μήνα ανεξαρτήτως του προγράμματος πρόσληψης.
Η παρουσία όλων των συναδέλφων και συναδελφισσών κρίνεται απαραίτητη ανεξάρτητα εάν έχουν πληρωθεί για αυτό το μήνα ή όχι.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                             ΑΜΠΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ    ΤΣΙΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.