Φωτογραφίες

Επισκεφθείτε τη σελίδα της πρωτοβουλίας

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 236: Πραγματοποίηση 3ου λαϊκού γλεντιού Παρασκευή 13 Φλεβάρη στις 21:00 στα γραφεία μας: «Πολεμάμε και τραγουδάμε».


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το Σωματείο σας προσκαλεί στο  3ο λαϊκό γλέντι μας. «Πολεμάμε και τραγουδάμε» και αυτό είναι στάση ζωής. Μέσα από τον αγώνα αλλά και την ψυχαγωγία καλλιεργούμε την αξία της συλλογικότητας και της δημιουργίας σε όλα τα επίπεδα της ζωής των εκπαιδευτικών με στόχο να σταθούμε όρθιοι, να εμπνεύσουμε και να εμπνευστούμε στο δρόμο για μια άλλη κοινωνία για τα παιδιά μας, χωρίς κρίση, πόλεμο και αβεβαιότητα. Οι εργαζόμενοι έχουν δύναμη να αφιερώνουν και να εξασφαλίζουν χρόνο, ειδικά σήμερα, που η κυρίαρχη ιδεολογία επιδιώκει να μην δίνουν λεπτό στην οργάνωσή τους, στον αγώνα, την προσωπική επαφή και επικοινωνία, στην ουσιώδη και γνήσια λαϊκή ψυχαγωγία, σπιλώντάς τα ως δραστηριότητες άσκοπες και ανούσιες.  
Ερχόμαστε πιο κοντά, σπάμε τον ατομισμό, αντιμετωπίζουμε από κοινού τα προβλήματά μας.
Το γλέντι γίνεται με δαπάνες του Σωματείου , από τις συνδρομές των μελών και θα έχει:
Α) Μουσική (Π.Ντούλης μπουζούκι και Ν.Δάνος κιθάρα και Α. Γκιούλης τοπυμπερλέκι).
Β) Ποτό- Φαγητό.

Όσες συναδέλφισσες – συνάδελφοι επιθυμούν να φέρουν φαγητό ή πίτα ή σαλάτα ή γλυκό από την παραδοσιακή τους κουζίνα ή τον τόπο καταγωγής τους είναι καλοδεχούμενα και θα τιμηθούν ανάλογα. Επίσης, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να τραγουδήσουν ή να παίξουν μουσικά όργανα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                           
  ΑΜΠΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ                 ΤΣΙΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.